Met dank voor je steun

Wheels of Love 2017 heeft totaal $ 2,9 miljoen opgeleverd. $ 100.000 minder dan het streef bedrag van $ 3,0. Een geweldige mooie bijdrage voor dit prachtige ziekenhuis. Lees hier de informatie van Alyn over de fundraising van afgelopen ride. Mijn dank voor je steun Liefs, Arnold

Beter laat dan……..

Lieve familie en vrienden, Ja, beter laat dan nooit. Maar het had ook :”Beloofd is beloofd zei de kikkerkoning”, kunnen zijn. Het plan was elke dag een blog te schrijven en jullie op deze manier de Wheels of Love 2017 mee te laten beleven. Maar de techniek in het hotel liet me in de steek.… Read More »

Wie het kleine niet…….

Lieve familie en vrienden, Ik start nu niet meer met de bankrekening van de stichting vrienden van het Alyn Hospital. Die staan rechts van mijn blog. Het kleine heeft ook niets te maken met de mooie donaties die jullie hebben gegeven, want anders was ik het grote niet weerd. Het kleine is dit berichtje voor… Read More »

Wie verre reizen doet……….

Lieve Familie en vrienden, Begin maar weer even met de bankgegevens van Alyn. Ten slotte weet je nooit hoe een koe een haas vangt, om maar een ander spreekwoord te gebruiken. Stichting vrienden van Alyn Hospital NL63ABNA0608247529 Onder vermelding: Arnold Troostwijk De Stichting heeft de ANBI status. Het wordt niet zo’ n verre reis. Je… Read More »

Je moet het ijzer smeden………

Lieve familie en vrienden, Heb zeer veel positieve reacties gekregen, na mijn blog die ik gestuurd heb op mijn verjaardag begin augustus. Dus ik waag het nog een keer, want “Je moet…………. als het heet is”. Zal eerst nog even voor alle duidelijkheid aangeven waar de giften naar overgemaakt kunnen worden: Je kunt je gift… Read More »

Een goede haan………

Lieve familie en vrienden, Ik begin dit jaar ook maar weer met een spreekwoord. Weet niet of ik het in alle afleveringen volhoud. Een goede haan kraait 2 keer en ik kraai nu voor de vierde keer en schrijf dit aan de vooravond van mijn 76ste verjaardag. Acht me bevoorrecht dat ik deze 5 daagse… Read More »

Twijfel

Lieve familie en vrienden, Ik heb getwijfeld welk spreekwoord toepasselijk is. Je moet de dag niet prijzen voordat het avond is of wijsheid komt met de jaren. Bij het laatste heb ik aan de verkiezing van Trump gedacht. Misschien neemt zijn wijsheid toe. Het eerste spreekwoord slaat op mijn blog van gisteren, toen ik zei… Read More »

Wat je begint………

lieve familie en vrienden, Om maar weer bij het spreekwoord te beginnen, nu de derde dag erop zit, ziet het er naar uit dat we het kunnen afmaken. Vandaag hebben we een kleine 80 km gefietst, over drie dagen bij elkaar 270. Totaal wordt het 400 km, dus we zijn een mooi stuk op weg… Read More »

What goes up….

Lieve familie en vrienden, Dit keer een buitenlands spreekwoord. Wel toepasselijk. Vandaag een zware rit van nu maar 90 km. Wel een klim van 15 km en een hoogte verschil van 1.500 meter.  Dus dat was up. Ook weer een mooie afdaling terug naar de dode zee.  Dat was down. Zie mijn relive rit: https://www.relive.cc/view/768671203 Als… Read More »

Bezint eer………

lieve familie en vrienden, Ik begin maar weer met een spreekwoord net als vorig jaar. De vraag is alleen of ik voldoende spreekwoorden paraat heb. Het was een heftig begin vanuit Jerusalem. wel eerst afdalen, maar het was toch relatief warm of liever heet. We zijn via Ein Gedi naar Einboker gefietst bij elkaar haast… Read More »