Stel niet uit tot morgen………..

By | november 11, 2016

Lieve Familie en vrienden,

Het is er gisteren aan het eind van de dag niet meer van gekomen. Waren pas om 11 uur thuis. Ik zeg altijd enough is enough.

Op de laatste dag zijn we van Beth Shemesh naar Jeruzalem gereden, een rit van ruim 50 km. Met twee zware beklimmingen, want Jeruzalem ligt op een behoorlijke heuvel. Maar het ging heel goed. Beter dan de dag ervoor.

hele-groep-bij-lunchEen groepsfoto van de Nederlandse delegatie tijdens de lunch van gisteren, voordat we gingen klimmen voor de laatste 20 km naar Alyn.

Dit was het einddoel van onze vijfdaagse tour, de kinderen van Alyn. Van dit kleine meisje van 2 1/2 , die eigenlijk liever bij haar moeder op de arm  zat, kreeg ik mijn medaille omgehangen.

Hier kan je  zien dat  Alyn open staat voor alle bevolkingsgroepen.

aankomst medaille-uitreikingEen impressie dat je bij die hoge temperaturen veel moet drinken. En deze nog van onze rit in de Negev. Het is echt een warm bad,- niet alleen door de temperatuur-,  om met zoveel vrienden te fietsen. Het landschap van de Negev is fascinerend. Ook het feit dat je er onder politie escorte rustig op de weg kunt rijden.

Een hartverwarmend sociaal gebeuren, kan iedereen aanraden volgend jaar mee te komen fietsen. Goed voor je conditie en goed voor de kinderen van Alyn.

Verwacht wordt dat we dit jaar $ 2,5 mln bij elkaar hebben gefietst. Heel substantieel belangrijk bedrag voor het ziekenhuis en de revalidatie van de kinderen.

water-drinkenindruk-gevenIk ga stoppen, niet voordat ik iedereen, die mij zo geduldig gevolgd hebben en/of een mooie donatie hebben overgemaakt, bedankt heb dat ik even deel mocht uitmaken van jullie leven en eindig met het laatste spreekwoord van dit jaar ” aan alles komt een eind “.

Shabbat shalom vanuit Herzlya

Veel liefs, tot spoedig. Blijf gezond.

Guya en Arnold

P.S. Gabriel bedankt voor je assistentie, deze 5 dagen en je eindredactie. Zonder jouw hulp had ik iedereen niet op de hoogte kunnen houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *