In dubio

Ik weet niet helemaal hoe ik moet beginnen. Israel is nog vol in oorlog tegen Hamas, in het noorden en wat gaat Iran doen.

Het is haast 6 augustus en dan wordt ik 83 en om deze tijd stuur ik de laatste jaren mijn eerste blog uit en vraag voor ik kadootjes voor Alyn.

Hester, Ruben en ik hebben ons al weer ingeschreven voor de Wheels of Love 2024 voor het Alyn Hospital. Ook dit jaar is de tocht in de Negev gepland, Nu niet aan de Gaza kan maar aan de kant van de Dode zee. De start is op 11 november.

We zijn volop in training net zo als vorig jaar toe we op 23 oktober 2023 zouden gaan fietsen. Onze start zou vanuit Kibboets Be ‘eri zijn. De Kibboets die op 7 oktober zo zwaar is getroffen.

Onze sponsorgelden zijn toen wel bij Alyn terecht gekomen. Voor Alyn zijn de inkomsten van de Wheels of Love essentieel voor hun werk. Juist door 7 oktober heeft het ziekenhuis extra veel patienten gekregen.

Waarom staan wij nu in dubio. Wij willen graag fietsen voor het Alyn ziekenhuis, maar niet als het nog oorlog is. Wij willen wel graag het benodigde geld inzamelen, maar zolang er oorlog is gaan we niet fietsen. In dat geval gaan we wel naar Israel en willen voor de donaties die we gekregen hebben , in ieder geval Alyn bezoeken en denken we verder aan vrijwilligers werk voor de opbouw in de Negev, waar we normaal zouden fietsen.

Hier nog eens ten overvloede informatie over Alyn: https://youtu.be/k_fWF1_xL2c?si=D7EeZWupdhjJdVR

Krijg ik (wij) weer kadootjes voor mijn verjaardag voor Alyn, met hoop op een voorspoedige vrede voor Israel en toch een fietstocht of anders een alternatief programma, ten bate van het Alyn Hospital.

Het Troostwijk team Ruben, Hester en ik wens jullie een mooie zomer en vakantie toe.

Mogen wij ook dit jaar weer op jullie rekenen?

Onderstaand de bankgegevens van de Stichting vrienden van het Alyn. Hospital:

Stichting vrienden van het Alyn Hospital
NL14ABNA0549343997
Onder vermelding: Team Troostwijk
De Stichting heeft de ANBI status.

Of betaal via een Tikkie (https://tikkie.me/pay/Alyn/rBcbMy7hdxCaquiLeBGjS)