Afscheid

Lieve familie en vrienden,

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En nu gaan we om er te komen. Ik zal het niet ingewikkelder maken, maar om mee te fietsen met Alyn in de Negev zullen we er toch naar toe moeten.

Maar geen straf, hoor. Ik kijk er naar uit. Het uitzonderlijke landschap van de Negev, de vele kleuren en het prachtige licht. En de rust en soms alleen de cadans van je fiets en je ademhaling, want dat laatste is ook van belang bij deze tocht-.

Voor de liefhebbers hieronder een link om de routes te bekijken die we gaan fietsen. Niet mals allemaal.

http://www.alynactive.org.il/On-RoadWOL201292crop_1

Ook een voorproefje (zie foto) met wie je allemaal samen bent bij The wheels of Love voor Alyn. Vele nationaliteiten en je hebt vele nieuwe  vrienden voor ten minste 5 dagen. Samen de tocht volbrengen

Ik maak het niet te lang om mijn “gehoor” niet te verliezen.

Guya en ik zouden 28 oktober naar Israël vliegen, maar door omstandigheden is dat verschoven naar 2 november.

3 november gaan we registreren bij het Alyn Hospital in Jeruzalem. De fiets brengen en een tour maken door het ziekenhuis en dan hoef je geen stimulans meer om te gaan fietsen voor deze lieve kinderen.

Van 5 op 6 november logeren in Jeruzalem en dan 6 november de start. Ik zal proberen via dit blog je op de hoogte te houden van mijn wederwaardigheden.

Via dit bericht wil ik ook iedereen al bedanken die me financieel en ook moreel gesteund hebben. Stel de steun heel erg op prijs. Bedankt.

Voor degenen, die nog geen gelegenheid hebben gehad een bijdrage over te maken voor dit bijzondere ziekenhuis en haar bewoners, hier nogmaals onze bank gegevens.

Stichting vrienden van Alyn Hospital
Bank: NL63ABNA0608247529
Onder vermelding van: Arnold Troostwijk

Ik probeer  6 november na de eerste 100 km me weer te melden.

In de tussen tijd liefs,

Arnold

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *