Even geen tijd

2014-09-13 15.39.21Afgelopen weekend was er even geen tijd op te fietsen. We hadden een uitnodiging van Mike en Noemi om zondag 14 september in Zeist te fietsen. Maar dat was ook de 9de verjaardag van onze oudste kleinzoon Zeb.
Zeb had voor zijn verjaardag een slaappartijtje gevraagd bij opa en oma. Wij hadden van zaterdag op zondag 7 voetballertjes te logeren. Eerst zijn we gaan bowlen. Na thuiskomst aan de vegetarische “koshere” pizza’s. Even snel op een veldje voetballen en vervolgens voor de televisie Ajax- Heracles. Daarna nog andere wedstrijden en verstoppertje door het huis, maar om 23:20 hadden we de zaak plat.
S’ ochtends eerst een kussen gevecht, daarna weer een partijtje voetballen en om 10:00 uur een familie ontbijt met een Ajax taart.
Het geheel was een groot succes en konden iedereen weer ongeschonden afleveren.
Maandag toch maar even op de racefiets. Ik moet me ten slotte goed voorbereiden op 5 dagen in november in de Negev te fietsen. Het was mooi weer en oosten wind. Ben heen en weer naar Zandvoort gefietst een kleine 80 kilometer. Dat hebben we weer in de benen.
S’ middags naar in het Internationaal Joods Muziek Festival in de Uilenburg sjoel. Een mooie semi finale gezien.
Kijk uit naar aanstaande zondag de Dam tot Dam fiets classic van 105 kilometer. Past goed in het schema.
Zal jullie berichten hoe het is afgelopen