Weer een kadootje

Lieve familie en vrienden,

Dit was de laatste dag van de Wheels of love 2018 samen met mijn oudste zoon Ruben. Ook mijn jubileum jaar.

Dit jaar zal ik het alleen moeten doen. Maar volgend jaar plannen we om samen met Hester en Ruben er een familie activiteit van te maken.

Maar nu eerst Wheels of Love (WOL) 2019. Dit wordt mijn zesde keer dat ik jullie om steun kom vragen voor het Alyn Hospitaal in Jeruzalem. Voor degenen die nog wat meer achtergrond van Alyn willen hebben, verwijs ik naar www.alyn.nl/site/verhalen.
Het hele jaar, zodra er weer buiten gefietst kan worden, zijn we weer in training. In mei waren we met een hele groep in Italie, om onze berg activiteiten te trainen.

Maar we doen onze rondjes ook gewoon in Nederland met op de helft na 40 km even een kopje koffie.

Italfun Training in mei in Italie

Waarom nu een kadootje.
Alle deelnemers aan de Wheels of Love worden geacht sponsorgelden mee te nemen. Ten slotte gaat het erom om geld bij een te brengen voor het ziekenhuis. Vorig jaar hebben alle fietsers samen $ 3,5 miljoen opgehaald voor het ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft deze gelden nodig om al het mogelijke te doen voor de kinderen die ze verzorgen.

Ik begin altijd net voor mijn verjaardag op 6 augustus bij jullie aandacht te vragen voor de kinderen van Alyn. Ik hoop dit jaar weer in mijn 78ste jaar mee te kunnen doen met WOL 2019 de vijfdaagse tocht nu in het noorden van Israël van zondag 10 november tot de finish in het Alyn in Jeruzalem op donderdag 14 november.

Even rusten tijdens koffie stop

Mogen de kinderen van Alyn weer op jullie rekenen?

De donaties graag overmaken naar;
Stichting Vrienden van het Alyn Hospital
Iban: NL14ABNA0549343997
Ten name van Arnold

Ik hou jullie op de hoogte over de aanloop naar Wheels of Love ( WOL) 2019

10 thoughts on “Weer een kadootje

 1. Wat een prestatie op je 78ste. Wat heerlijk om dat te kunnen doen!
  Vanzelfsprekend krijg jij dit jaar weer veel (verjaardags)kadootjes voor Alyn!
  Ook van mij.
  Ik wens je alvast een heel prettige verjaardag.

  1. Beste Joke,

   Bedankt voor je aardige reactie.
   Ook heel fijn dat je me weer wilt sponsoren.
   Alvast bedankt, ook namens Alyn en de kinderen.
   Lieve groet,

   Arnold

  1. Beste Louis,

   Bedankt voor je snelle reactie.
   Heel fijn dat je me weer wilt sponsoren.
   Alvast bedankt, ook namens Alyn en de kinderen
   Beste groet,

   Arnold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *