What goes up….

Lieve familie en vrienden,

Dit keer een buitenlands spreekwoord. Wel toepasselijk. Vandaag een zware rit van nu maar 90 km. Wel een klim van 15 km en een hoogte verschil van 1.500 meter.  Dus dat was up. Ook weer een mooie afdaling terug naar de dode zee.  Dat was down. Zie mijn relive rit: https://www.relive.cc/view/768671203

IMG_0050 IMG_0069Als we de weg niet wisten was er altijd wel een verkeersbord, die uitkomst gaf.

Rechts een mooie panorama’s van bijvoorbeeld de dode zee, tijdens onze afdaling.

We hebben het overleefd en als het moeilijk wordt, denk ik altijd aan de kinderen van Alyn. Zij moeten elke dag een enorme inspanning doen om te revalideren.

Ik had vandaag een bijzondere ontmoeting….

IMG_0061Dit jaar rijdt de weduwe mee van een motoragent die ons twee jaar geleden begeleid heeft. Hij is twee dagen na onze tocht in de Negev in 2014 door een motorongeluk om het leven gekomen. Heel bijzonder dat zij nu met ons meerijd.

Vanavond hebben we een informatie avond over Alyn en diner bij de bedouine. Het is altijd bijzonder omdat er ook kinderen van Alyn bij zijn, die over hun wederwaardigheden vertellen. Waren weer zeer verbluffende staaltjes van herstel van kinderen met zeer ernstige aandoeningen. Echt een heel bijzonder en innovatief ziekenhuis. Goed om hiervoor te fietsen. We waren vanavond bij elkaar met 450 fietsers.

Ik sluit af, kwamen om 22:00 in het hotel terug en het is morgen om 5 uur reveille.

 

.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *