Cadeautjes

Lieve familie en vrienden,

Elk jaar begin ik een blog te sturen over de Wheels of Love charity ride voor het Alyn ziekenhuis in Jerusalem.
Ik begin altijd net voor mijn verjaardag en hoop dan van jullie een cadeautje te krijgen in de vorm van een donatie voor de Stichting vrienden van het Alyn Hospital, NL63ABNA0608247529, onder vermelding: Arnold en Ruben. De Stichting heeft de ANBI status.

Een cadeautje heb ik al binnen, dit jaar ga ik samen met Ruben, deze 5 daagse fietstocht rijden. Dit jaar fietsen we in het zuiden van Israƫl, rond de dode zee en in de Negev.
Ik beschouw het als zeer bijzonder dat ik dit jaar dit samen met Ruben kan doen.

6 augustus van dit jaar is mijn 77ste verjaardag. Ruben is 46 jaar en is een hele goede fietser. Daarom hebben we samen ingeschreven voor de on road plus, hier moeten we sneller en meer fietsen, dan bij gewoon on road.

Voor mij is het het vijfde jaar dat ik voor Alyn ga fietsen. Ik denk dat Ruben na de eerste kennismaking, het stokje van mij gaat overnemen, onder het mom van ledor wahdor (van generatie op generatie). Ik hoop nog vele jaren met hem mee te kunnen gaan.

We zijn beiden volop in training. Het is eigenlijk al begonnen tijdens de winter waarin we elke zondag morgen hebben gespind bij Maccabi cycling en deelgenomen hebben aan een race training. Vanaf het voorjaar fietsen we buiten en door het mooie weer extra veel.

Doordat ik samen met Ruben ga, moeten we ook twee keer zoveel sponsor geld meenemen. Deze blog is om zowel voor Ruben en mij donaties te krijgen.
Ik schrijf dit vanuit Schiermonnikoog en Ruben is met zijn gezin op vakantie in Spanje.

Als we terug zijn gaan we volop verder met onze training en voorbereiding. Kunnen wij op jullie rekenen voor de kinderen van Alyn. Het streven is om met alle fietser samen ten minste $ 3 miljoen bij elkaar te fietsen.
Hieronder nog een keer de gegevens van de stichting
Stichting vrienden van het Alyn Hospital
NL63ABNA0608247529
Onder vermelding: Arnold en Ruben
De Stichting heeft de ANBI status.

We houden jullie de komende tijd op de hoogte van onze voorbereidingen

Liefs

Arnold en Ruben

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *