Gedeelde passie

Zeb leest voor het eerst uit de Tora op donderdag 23 augustus.

Nu ik samen met mijn vader ga fietsen voor Alyn hebben we afgesproken dat we ook samen jullie op de hoogte houden met ons blog.
Dit wordt mijn eerste bijdrage.

Wat is nu een van de meest waardevolle dingen die je kan doen? Een passie, een sport die je deelt met je vader of die je deelt met je zoon.

Mijn zoon heeft 2 weken geleden zijn Bar Mitswa gehad, waar we enorm van genoten hebben. Het was warm, bijzonder en vreugdevol met familie en vrienden.

De week voor de Bar Mitswa hebben mijn vader,  mijn zoon (Zeb) en ik, met zijn drieën een rondje gegolfd.

3 generaties op de golfbaan

Nu golfen mijn vader en ik al heel wat jaren samen….ene jaar wat meer dan het andere jaar. Lekkere aan golf is dat je ook tijdens het wandelen of zoeken naar je bal lekker kan praten.

Maar sinds een paar jaar fietsen we ook samen. Althans mijn vader is al jaren een fanatieke fietser en ferquent Alyn deelnemer. Eigenlijk ben ik vorig jaar pas wat actiever gaan fietsen en dit jaar fanatiek.

Dus wat is er dan mooier om samen Alyn te gaan fietsen. Wat we dit jaar gaan doen.

Ik ben vol in training, fiets als het uitkomt gemiddeld 3 keer per week. Op woensdag en vrijdag ochtend vroeg tussen de 30-40 KM en op zondag wat meer tussen de 50-100 KM. Ik fiest meestal met MCC (Maccabi Cycling Club), we verzamelen bij het Kalfje en wie zin heeft en kan die komt. Op zondagen fietsen we ook regelmatig gezellig met de vaste Alyn groep.

Hopelijk blijft het de komende weken nog een beetje droog, zodat we nog veel kunnen fietsen.

Kijk in ieder geval al uit om samen met mijn vader en alle fietsers die zich inzetten voor Alyn naar de Alyn ride eind oktober in de Negev.

Zondag avond is begin van Rosh Hashana, Joodse nieuwjaar. Met een rits aan feestdagen daar aan vast. Vallen dus een aantal fiets dagen af, maar we kijken uit naar deze feestdagen die we met de familie vieren.

Wensen jullie een zoet en gezond jaar.

O ja…..we rijden voor Alyn ziekenhuis…….als je een bijdrage doet komt dat ten goede aan het Alyn ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *