Een nieuwe start

Lieve familie, vriend(inn)en,

2014-11-13 15.21.27Dit was mijn ontvangst vorig jaar bij het Alyn ziekenhuis in Jeruzalem, na 5 dagen fietsen in de Negev. Naast de kusjes is er totaal meer dan $ 2,750,000  bij elkaar gefietst, door  meer dan 300 rijders. (die hebben niet allemaal kusjes gekregen)

Zoals jullie al begrepen hebben wil ik dit jaar weer meedoen. De routes zijn nu in het Noorden van Israël. Waarschijnlijk met wel veel heuvels

Ik ben al enige tijd in training, zoals je kunt zien aan de groep die voor de foto poseerde in Noordwijk, afgelopen zondag.

30 augustus 2015 Noordwijk (Small)

Begin augustus ben ik aan mijn rechter oog geopereerd, en dit heeft wel invloed gehad op mijn trainingsschema. Morgen ga ik nog even naar mijn oog laten kijken, want we gaan komend weekend met een deel van de Alyn groep naar Slenaker, om in de heuvels van Limburg te oefenen.

Ik begin meestal mijn fundraising activiteiten enige tijd voor het Joodse Nieuw Jaar. In deze periode denken we erover wat het nieuwe jaar ons zal brengen. Het is dan ook een mooi moment al iets goeds te doen, door mij te stimuleren deze tocht te volbrengen en ruim te geven voor Alyn.

Met jullie hulp, heb ik vorig jaar ruim € 7.500 opgehaald. Het zou mooi zijn als we dat dit jaar kunnen verbeteren.
Je kunt je gift overmaken naar:
Stichting vrienden van het Alyn Hospital
NL63ABNA0608247529
Onder vermelding: Arnold Troostwijk

Op mijn blog http://arnoldopdefiets.nl en via deze mail houd ik jullie op de hoogte van mijn fiets_ en fundraisingactiviteiten. Hier vind je ook meer informatie over Wheels of love voor het Alyn Hospital.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *