Een win-winsituatie

Wachten op Hester
Lieve familie en vrienden,

Volgende week is het Joods Nieuwjaar, het wordt 5780 en het is mijn gewoonte geworden voor de jaarwisseling jullie aandacht nog even te vragen voor Alyn.

Het is een mooie gelegenheid om iedereen een goed nieuw jaar te wensen, ook hen die wachten tot 31 december, en om de gelegenheid te bieden nog een goede daad te doen voor de jaarwisseling. Tsedaka is een Hebreeuws woord, wat je kunt vertalen als “liefdadigheid”

Dus toch nog maar even beginnen met de bank gegevens van Alyn.

Stichting Vrienden van het Alyn Hospital
Iban: NL14ABNA0549343997
Ten name van Arnold

Wat is nu de win-winsituatie. Ik zeg het vaak als mensen beginnen over mijn fietsen. We fietsen geld bij elkaar voor het Alyn Hospitaal in Jerusalem en ik bereid me het hele jaar voor op 5 dagen fietsen in Israël. Het ene jaar in de Negev en dit jaar weer in de Galilee. Dit doel om te fietsen voor Alyn noodzaakt me te trainen en houdt me fit. Zo eenvoudig is het. Geld ophalen  en fit blijven. Dit jaar wordt mijn zesde Wheels of Love voor Alyn.

Klaar voor een rondje

Maar er is nog meer winst. Vandaag heb ik met Hester een rondje gefietst van 45 km. Zij wil volgend jaar ook mee naar Israël voor Alyn. Als het allemaal gaat lukken ga ik dan volgende jaar samen met Ruben en Hester voor Alyn fietsen.

Straks neemt de nieuwe generatie het over om voor Alyn te fietsen en te helpen

Dit weekend was een deel van de “Alyners” in Zuid-Limburg om  te trainen in de heuvels en de Amstel Gold route te fietsen. Ik kon niet mee door een druk sociaal weekend. Dus toch trainen en met Hester op pad. Van af het Kalfje langs de Amstel, waar ik niet kan nalaten een plaatje te maken van de roeiers.

Het is een mooie warme zondagochtend en fietsen een klein rondje van 45 kilometer om weer op tijd terug te zijn voor bijeenkomst in Rotterdam in het begin van de middag

Samen nog even onderweg een kopje koffie. Is dat geen win-winsituatie.

Allemaal nogmaals een gezond, mooi, en voorspoedig  jaar.

De jeugd heeft de toekomst. Misschien gaan Matz en Ezra straks ook voor de kinderen van Alyn fietsen. Ze hebben een goed voorbeeld.

Stichting Vrienden van het Alyn Hospital
Iban: NL14ABNA0549343997
Ten name van Arnold

 

Matz en Ezra
Koffietje
Roeien op de Amstel

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *