Geef(t) niet!!!

Lieve familie en vrienden,

Deze titel spookte al enkele dagen door mijn hoofd. Misschien  een beetje gewaagd, maar ik dacht, maak van mijn hart geen moordkuil. Voor alle duidelijkheid; Het geeft niet als je niet geeft.  Ik begrijp best dat er veel beroep op de goedgevigheid wordt gedaan. Even goede vrienden.

Maar als je er nog niet aan toe gekomen bent, is je donatie nog steeds zeer welkom. Alle giften komen ten goede aan de verzorging van de kinderen in het Alyn ziekenhuis, ik ga met die steun ook makkelijker de heuvels op in het noorden van Israël.

Hierbij nog even de gegevens.

Stichting Vrienden van het Alyn Hospital
Iban: NL14ABNA0549343997
Ten name van Arnold

Mijn laatste buitenfietstocht was op 22 september. Eindelijk weer een zondag dat we  buiten konden fietsen; zelfs haast geen wind.

Dus op naar Noordwijk. Heel benieuwd hoe het zou gaan na een maand niet naar buiten. Tussendoor alleen spinnen en fitnessen, om in conditie te blijven. En een beetje golfen. Het ging eigenlijk goed. Heb het idee dat ik de Wheels of Love 2019 wel kan voltooien, als er niets tussentijds gebeurt. Lekker met een deel van het Alyn team de 90 km volgemaakt in een mooi tempo.

Gelukkig was het niet “het eindpunt” (zie foto)  maar een tussenstop aan zee bij Bloemendaal. Het eindpunt hoop ik ook door actief te blijven nog jaren voor me uit te schuiven.

Volgende week zondag gaan Guya en ik naar Israël. Tijdig om uitgerust, de uitdaging van mijn zesde, 5 daagse Wheels of Love te volbrengen van 10 tot en met 14 november.

Kom jullie pas weer lastig vallen aan het eind van de eerste dag, als het lukt om doormiddel van mijn ipad verslag te doen.
Dat hangt ook weer van een goede internet verbinding af.

Veel liefs en gezondheid voor iedereen.

En dit nog even om het makkelijk te maken.

Stichting Vrienden van het Alyn Hospital
Iban: NL14ABNA0549343997
Ten name van Arnold