Gebroken team

Deze keer is het blog geschreven door Hester.

Lieve familie en vrienden,

Het aftellen is begonnen over een kleine 4 weken is het zover en dan vertrekken we naar Israël. Omdat ik nog helemaal niet getraind heb ik in de bergen, vertrokken papa en ik afgelopen vrijdag naar Limburg voor twee dagen trainen in de heuvels.

Vrijdagochtend stapte we in de auto richting Valkenburg. Daar kwamen we rond de lunch aan. Na de lunch stapte we op de fiets om de eerste route te fietsen van de Amstel Gold race route. Voor ons beide was het de eerste keer dat we op GPS zouden fietsen. Dat leek zonder problemen te gaan, tot we na 25 kilometer weer terug waren in ons hotel in Valkenburg 😊. Zijn toen door gefietst en hebben uiteindelijk een mooie rit van ongeveer 55km gefietst. Was een goede eerste dag om het gevoel van de bergen te krijgen.

Aan de borrel na de eerste dag

Zaterdagochtend zijn we gestart met route xrie van de Amstel Gold race. Deze begon gelijk met een pittige klim van de Cauberg. Het was een mooie rit met heel wat klimmen en dalen. Want het dalen is net zo belangrijk om te trainen als het klimmen. Na 40Km was het tijd voor koffie. We waren over de helft en waren beide tevreden hoe het ging.

Koffie break na over de helft

Op naar het laatste stuk. Op de terug weg kreeg papa wat zware benen en we besloten een stukje af te snijden terug naar Valkenburg. Uiteindelijk wonnen we daar 5 km mee en kwamen terug na een mooie rit van een kleine 70km.

Na de lunch reden we voldaan terug naar Amsterdam. Belde Ruben op de terugweg om na te praten en te kijken welke route het beste is om te gaan doen in Israel. We twijfelen tussen de on road of the on road plus.

Zondag zou papa ook weer gaan fietsen, maar toen appte hij dat ie niet ging omdat ie naar het ziekenhuis ging omdat Ruben was gevallen met fietsen. Als snel kwam het nieuws dat ie flink was gevallen en dat het er op leek dat hij zijn sleutelbeen gebroken zou zijn. Na langer wachten werd dit bevestigd door de foto. Super zuur voor Ruben en ook voor papa en mij. Dit betekend dat hij niet mee kan naar Israël, team Trooswijk is een gebroken team. Ruben is zondagochtend gaan fietsen met zijn vaste groep en vór hem viel 1 van de jongens waar Ruben overheen is gevallen. En nu heeft ie een echte wielren blessure een gebroken sleutelbeen.

Al zijn we een teamlid kwijt je kan ons nog steeds sponsoren.

Hieronder maar weer de bank gegevens van Alyn.

Stichting vrienden van het Alyn Hospital
NL14ABNA0549343997
Onder vermelding: Team Troostwijk
De Stichting heeft de ANBI status.

Veel liefs Hester namens opgebroken team Troostwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *