Laatste kans….

Het onderwerp “Laatste kans” ligt een beetje gevoelig. Het speelt echter steeds door mijn hoofd. Dus blijkbaar moet ik de laatste kans toch gebruiken.

Van de brug af gezien. Ik ben de fotograaf. Kan je wel zien. Sta er niet op

Ik denk aan jullie laatste kans om Ruben en mij te steunen voor onze fietstocht in de Negev voor de kinderen van het Alyn ziekenhuis.

Een donatie kan naar: Stichting vrienden van het Alyn Hospital. Iban NL63ABNA0608247529, onder vermelding Arnold en Ruben. De stichting heeft een ANBI status.

We hebben al heel veel steun in de vorm van donaties gekregen, daarvoor reeds onze dank. Het streven is om met de Wheels of Love 2018 $ 3.0 mln bij elkaar te fietsen en het ziet er naar uit dat dat gehaald wordt. Dus ook door jullie giften.

Het is natuurlijk niet de laatste kans. Wel de laatste keer dat ik nu schrijf van uit Nederland. Volgende week woensdag vliegen wij al naar Israel. Eerst een week vakantie met een groot deel van ons gezin. We zijn dan 10 man en vrouw sterk in Herzlya

Daarna van 28 oktober tot 1 november op de fiets, ook is een financiële en morele steun nog altijd welkom.

Waarom ligt ” De laatste kans” nu zo gevoelig.

Van de rug af gezien. Ruben houdt me uit de wind. Zal een goede steun zijn in de Wheels of Love 2018

Mijn moeder heeft aan het eind van de vorige eeuw, midden negentiger jaren een interview gegeven over de vlucht in 1942 naar Zwitserland.

De kop was “Vlucht naar de vrijheid”

Met een neven kop: De kadans van de trein zei: De laatste kans, de laatste kans.

Dat spookte door mijn hoofd toen ik een titel zocht voor deze blog. Vandaar.

Wat moeten mijn ouders een angst hebben gehad met de vlucht samen met mijn broer en zus. Terwijl ik me nu druk maak voor het fietsen voor Alyn. Het kan verkeren, zei ……

Op zich een gekke associatie, die ik moest opschrijven. Ik hoop dat me dat niet euvel geduid wordt.

Met Gabriel en Ruben naar de Rydercub in Versaille. Een feestje met mijn twee zonen

Even ter zak we zijn met het oog op de naderende start op 28 oktober met de laatste loodjes en kans bezig voor onze conditie. Een paar weekenden moest ik overslaan, toen Zeb Bar Mitsva werd, mocht ik niet het risico lopen te vallen. Een ander weekend waren we met de familie in Schiermonnikoog. En het weekend van 30 september was ik met mijn zonen naar de Ryder Cup in Versailles. Golfwedstrijd tussen de VS en Europa.

Verder wel hard aan het trainen. 80 en 90 km per dag of het routine is. Zie bijvoorbeeld Relive: https:www.relive.cc/view/1889801980

Soms neemt Ruben me op sleeptouw. of we rijden met een deel van de Alyn equipe over de nieuwe brug bij Nigtevecht.

Naast het fietsen wordt er aan een gezonde kracht voeding gewerkt. Geen alcohol gedronken tot na het fietsen en op de sportschool getraind en bij mooi weer gegolfd.

Met al die voorbereidingen moet het toch lukken.

Tot zover deze laatste kans. Bij voldoende wifi houden we jullie op de hoogte van uit Israel. Blijf gezond

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *