Laatste keer een kadootje??

Lieve familie en vrienden,

Het is weer zover dat ik jullie kom lastigvallen. Ik wil het nog een keer proberen, zo lang het nog kan. Nu hopelijk wel samen met Hester en Ruben. Ruben moest vorig jaar afhaken door een gebroken sleutelbeen.

Op 6 augustus hoop ik mijn 82ste verjaardag te vieren en heb toch maar weer ingeschreven voor mijn 9e Wheels of Love vierdaagse fietstocht, deze keer in het zuiden van Israel (Negev) ten bate van het Alyn kinderziekenhuis in Jerusalem.

We zijn natuurlijk al het hele jaar op de fiets om in conditie te blijven en te trainen voor deze vierdaagse. Twee weken geleden op de fiets met alle drie mijn kinderen.

Dit was een verrassingstrip georganiseerd door Guya, om alvast mijn 82ste verjaardag te vieren, omdat op 6 augustus, dei (klein)kinderen op vakantie zijn.

Na een rit met een zware wind tegen zijn we neergestreken bij Anna Haen in Abcoude voor een verrassings verjaardaglunch met ons hele gezin.

Met deze eerste blog kom ik jullie weer vragen Hester, Ruben en mij financieel te sturen voor onze sponsor tocht voor Alyn ziekenhuis.

Met z’n drieeen wordt verwacht dat wij € 10.500 aan donaties meebrengen voor onze deelname. Dus wij kunnen wel een steuntje gebruiken.

Lieve mensen wij gaan ons voorbereiden op vier dagen fietsen in de Negev.

Onderstaand de bankgegevens van de Stichting vrienden van het Alyn. Hospital:

Stichting vrienden van het Alyn Hospital
NL14ABNA0549343997
Onder vermelding: Team Troostwijk
De Stichting heeft de ANBI status.

Wij wensen iedereen nog een fijne voortzetting van deze mooie zomer. En melden ons weer.

Liefs Hester , Ruben en Arnold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *