Toch weer gelukt!

Lieve familie en vrienden,

We zijn in Akhziv in het noorden van Israël gefinisht. Afgesloten met een BBQ en een mooie sluitingsceremonie aan de kust.

Gisteren hebben jullie geen bericht van ons gehad…
Na de rit van gisteren kregen wij de onheilstijding dat Rob Hompes plotseling is overleden. Een vriend met een bijzondere en warme band met ons gezin. Het leek ons niet gepast na dit onvoorstelbare bericht iets over het fietsen te vertellen. Op dat moment deed het fietsen er natuurlijk niet meer toe. Mogen zijn herinnering tot een zegen zijn.

Vandaag hebben we de Wheels of Love 2022 afgerond met een mooie rit van 50 km. Prachtig fiets weer. Lekkere afdaling maar natuurlijk ook weer venijnige klimmen. Na vier dagen fietsen worden de spieren toch wel een beetje moe. Het is de moeite waard om voor Alyn Hopsital te fietsen. Vandaag hebben ook kinderen uit het ziekenhuis meegefietst en dan zie je waar we het voor doen. Deze kinderen zijn zo goed gerevalideerd dat ze meekunnen fietsen ondersteunt door fietsers van de Israëlische professionele fietsploeg en vrijwilligers.

Het was een feest om met Hester dit te mogen en kunnen beleven. We hebben Ruben gemist. Maar bij leven en welzijn krijgen we volgend jaar een herkansing.

Lieve supporters, bedankt voor jullie reactie en het volgen van dit fantastische avontuur.

Ook dank aan Guya, die ons toch heeft laten gaan om dit te beleven.

Veel liefs Hester en Pap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *