Trainen op Jom Kippur

TV kamer plus AjaxVrijdagavond bij Ruben en Sharon met alle (klein) kinderen afgebeten. Bij Gabriel gelogeerd en s ‘ochtends van Amsterdam-Zuid naar Amos gelopen. Eerst Zeb en Sharai bij Gelderlandplein opgehaald. Zij stepten met mij mee naar sjoel. Na Moessaf en de pauze naar Amstelveen gelopen, maar bij Hester sliepen de kleintjes. Dus maar weer terug met de   “steppers”  naar het Gelderlandplein. Moest rond vier uur in de  Obrecht””  zijn, dus weer lopen van Gelderlandplein naar de RAS. Had me niet hoeven te haasten, daar was de pauze tot half vijf.

Dus al met al, afgelopen zaterdag was het geen fiets maar een loop training. Het was prachtig weer en het geeft rust zo’n lekkere wandeling, en dat is de bedoeling van grote verzoendag. Tijd om na te denken.

Zaterdag avond met het gezin bij Hester en Danny aangebeten. Was heel gezellig en ontspannen. Niet te veel gegeten en geen buikpijn achteraf.

Besloot zondag niet naar het Kalfje te gaan om te fietsen. Guya is al de hele week ziek en dus moet ik zelf even op de  “zaak passen”. Even rust in de tent en er bijblijven.

Maar moet toch wel vandaag ook even fietsen. Misschien is het een idee om te rijden tijdens Ajax-Pec Zwolle. Fiets TV kamerDus de oude racefiets op de Tacx en een rondje T.V. kamer twee maal drie kwartier  en een kwartier in de kleedkamer.

Vanmorgen nog even naar fitness om de training cyclus van het weekend af te ronden plus een een rug massage van onze onvolprezen fysiotherapeut Dario. De rug is weer soepel, ik ben er weer helemaal klaar voor.