Alle beetjes helpen…..

Deze titel speelde al de hele week door mijn hoofd nadat ik vorig weekend een klein rondje had gefietst naar Katwijk (40 km). Het was opgehouden met regenen en er was een lekker zonnetje, dus snel aan het eind van de dag nog even op de racefiets. Alle beetjes helpen geldt natuurlijk ook voor jullie financiële steun aan de kinderen van Alyn. Hier nogmaals de gegevens om een gift over te maken:

Stichting vrienden van het Alyn Hospital, NL63ABNA0608247529, onder vermelding, Arnold Troostwijk.

De vijfdaagse fietstocht in de Negev, komt nu steeds dichterbij. Het is aftellen geblazen, nog 21 dagen en dat moeten we er klaar voor zijn. We zijn met een groep van meer dan 30 Nederlandse deelnemers en hiermee 10% van het totaal aantal deelnemers, uit de hele wereld, die fietsen voor het alyn Hospitaal in Jeruzalem. Een uniek evenement, met een prachtig doel.

Maar om terug te komen bij het begin, het is niet bij dat kleine beetje gebleven, de volgende dag heb ik nog 80 kilometer gefietst. Den Haag, Hoek van Holland, Berkel Rodenrijs, Den Haag. Maandag naar fitness en afgelopen week nog een dagje gegolfd. Dus er wordt volop aan de conditie gewerkt.

Mijn arm was net lang genoeg voor deze selfie
Mijn arm was net lang genoeg voor deze selfie met Paul in het groene hart van Zuid-Holland

Vandaag was het een tochtje rond het Haagse met Paul Lissauer. Moest wel s ‘middags in Amsterdam zijn, maar als ik later zou gaan, dan hoefde Guya ook niet zo vroeg mee naar Amsterdam. We hadden pas om drie uur een verlaat verjaardagspartijtje van onze oudste kleinkinderen Zeb en Sharai.

Met Paul ongeveer het zelfde ritje gedaan als vorig weekend.  Toch weer 70 kilometer. Het was nog  mooi fiets weer en een gezellige tocht. Eerst door de duinen naar Hoek van Holland. Viel wel tegen door de tegenwind. Vervolgens een heel stuk langs de Nieuwe Waterweg naar Maassluis. Van Maassluis door het Westland naar huis. Gaat me toch wel iedere keer in de benen zitten.

Nu zijn jullie na een onderbreking van een week weer op de hoogte. Nog bedankt voor al jullie goede beterschap wensen voor Guya, alleen heeft het nog niet helemaal geholpen.