Wind en Shimon

Lieve familie en vrienden,

Shimon

Deze titel is wel echt. De wind en Shimon waren een belangrijke factor vandaag. Nu is Shimon dat altijd al. Ik geniet hoe we samen fietsen. Even voorstellen. Shimon is enkele jaren jonger dan ik. In Israel geboren en gevochten. Woont als Nederlander in Amsterdam.
Wat is nu het bijzondere aan Shimon. Hij gaat heel gestaag omhoog als we moeten klimmen. Ik ga meestal achter hem zitten en samen komen we zonder ons op te blazen boven. Dat geeft een band en we genieten dat we dat als zeventigers nog kunnen. En wat heeft de wind hier mee te maken. Er was veel wind en dat is bij fietsen vervelend. Dus berg op ga ik achter Shimon zitten.
Wat ook moeilijk is de wind bij afdalingen. Je maakt dan veel snelheid en dan moet je er niet afgeblazen worden. Dus maar bij remmen. Tot zover het technische gedeelte.

Weer gefietst in de road+ groep. Waren mooie afdalingen bij afgewisseld door behoorlijk heuvels. Fietsen hele stukken in een treintje en dat houdt je uit de wind en kost minder kracht.
Vandaag 65 km. Zit nu met de road+ groep op weg naar ons hotel in Jerusalem. Guya komt ook naar ons hotel. Vanavond is het een gala avond ivm 20 jaar Wheels of Love. Ook Marja de vrouw van mijn slapie Joeda komt, dus weer terug naar de echtelijke sponde. We hebben het goed gehad samen. Joeda bedankt.😇🚴.

We stonden ook in de Jerusalem Post met een heel artikel over onze rit en Alyn. Denken jullie nog aan een donatie voor Alyn? De vierde dag zit er op. Morgen de vijfde dag. Zwaar maar met veel voldoening aan het eind.

Liefs,

Arnold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *