Je moet het ijzer……

Lieve familie en vrienden,

Ja, je moet het ijzer smeden als het heet is en nu is het lekker heet.

Maar wat ik eigenlijk bedoel is, dat ik een heleboel positieve reacties heb gehad op mijn vorige bericht “Toch weer een cadeautje”. Ik ben zoals dat heet erg verwend door vele vrienden donateurs en wil daar graag ook namens Alyn direct voor bedanken.

Mijn berichten zijn nu een beetje snel achter elkaar, maar dat komt ook door de stimulerende reacties die ik heb gekregen.

En wij de vrienden van Alyn fietsen gewoon door, ondanks de hoge temperaturen. Dat moet ook kunnen, want als we in de Negev fietsen is het ook warm en zonnig.

Pauze na 40 km

Zondag hebben we met 10 man en vrouw de drie provinciën tocht van de tourfietsclub Weesp gefietst. 90 Km stond er op het programma. Noord- en Zuid-Holland en Utrecht

In verband met de warmte leek mij 65 km wel voldoende, maar doordat Joeda en ik de 90 kilometer fietsers na de pauze had laten gaan, moesten wij onze eigen weg terug vinden.

Joeda en ik zijn daar beiden niet zo goed in en kwamen toch uit op bijna 90 km. Afgezien van de pauze waren we 4 uur onderweg bij meer dan 30 graden. Zie het route kaartje.

De uiteindelijke route

Je moet wel trainen, voor het geval  de Wheels of Love 2020 toch onverhoopt doorgaat.

Voor de finish in Weesp kwamen we in Abcoude nog John tegen en die bood ter verkoeling een sof(t) ijsje aan.

Moe gestreden maar tevreden met het resultaat gingen we huiswaarts.

Ter overvloede geef ik nog maar eens de gegevens van Alyn:

De donaties graag overmaken naar;

ons soft ijsje

Stichting Vrienden van het Alyn Hospital
Iban: NL14ABNA0549343997
Ten name van Arnold