Toch weer een cadeautje

Lieve familie en vrienden,

Zo zag de start van de laatste dag van de Wheels of Love er in 2019 uit; van de rug af gezien.

Dit gaat in 2020 hoogst waarschijnlijk niet gebeuren, we kunnen zoals het er nu uitziet niet in het najaar naar Israël reizen.

Elk jaar, nu voor de zevende keer, begin ik mijn sponsor actie, met het vragen van een geldelijk cadeautje voor Alyn net voor mijn verjaardag op 6 augustus. Dit zou mijn zesde keer zijn dat ik mee fiets. Had me verheugd, want dit jaar zouden we weer in de Negev gaan fietsen. We zijn wel gewoon in training gebleven  en klaar als dee WOL 2020 wel doorgaat.

Ik zou dit jaar met Ruben en Hester gaan, om dat ze niet zeker wisten of ik volgend jaar  op mijn tachtigste nog wel mee zou kunnen. Dit is allemaal achtergrondinformatie. Waar het omdraait is dat het Alyn Hospital de opbrengst van $ 3,0 mln van de Wheels of Love  niet kan missen. Ze hebben al veel inkomsten gemist, doordat ze geen behandelingen konden verrichten tijdens de lock-down. Er waren ook hoge kosten $ 1,0 mln om het ziekenhuis corona proof te maken. Speciale aandacht was er voor de kinderen met ademhalings-aandoeningen.

Van het gegeven dat ik dit jaar niet in Israël kan fietsen lig ik niet wakker. Wel dat het Alyn Hospital het financieel zo moelijk heeft. Terwijl ze zo fantastisch werk doen. Aanstaande zondag gaan we weer met de Alyn groep 90 kilometer fietsen, de zogenaamde drie provinciëntocht georganiseerd door de tourfietsclub Weesp. Dus we houden de moed erin.

Wij gaan op 6 september  de Eroevride doen. Hier kan elke fietsen aan meedoen. Ook ten bate van Alyn. Ook gaan we als alternatief nog enkele dagen in Nederland tochten fietsen onder de vlag van Alyn.

Lieve mensen, nu heeft Alyn onze steun extra hard nodig.

De kinderen in het ziekenhuis leveren elke dag een grote inspanning om vooruit te gaan. Geef ze een steuntje in de rug.

Alvast bedankt voor mijn verjaardagscadeautje!!!!

Liefs

Arnold

De donaties graag overmaken naar;
Stichting Vrienden van het Alyn Hospital
Iban: NL14ABNA0549343997
Ten name van Arnold