Na regen komt zonneschijn

door Hester Hess

Het was spannend of we konden fietsen vandaag. Gisteravond regende het en voor vandaag was er ook niet veel goeds voorspeld. We werden wakker met het zonnetje en we hebben vandaag geen druppel regen gezien.

We hebben een goede tweede dag gehad, met klimmen en gelukkig ook lange afdalingen. Tijdens de stops zorgt onze tour leider Erez voor de entertainment met yoga en rekoefeningen. Papa en ik hebben vandaag grootste deel samen gefietst. Er werd vandaag goed in treintjes gereden, waar we beide profijt van hadden. De laatste klim naar het hotel van 2 km was erg stijl en zwaar. Papa besloot dit laatste stukje in de bus te gaan zitten. Heel verstandig dat ie naar zijn lichaam luisterde. Zelf heb ik het met pijn en moeite gehaald.

Vanavond tijdens het eten was er een moeder met een gehandicapt kind die ons bedankte voor onze inzet. Ze verblijft samen met haar gezin hier in het hotel. Een van haar kinderen is behandeld in Alyn. Ze hadden eigelijk geen geld om het kindje te laten behandelen in Alyn maar gelukkig is er een speciaal potje voor deze mensen. Vanavond kwam weer dichtbij waarvoor we elke dag op de fiets stappen.

Morgen weer een dag en weer update van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *